Yeşilöz Otel Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler
![]() | Şikayet Habercisi Eğer Yeşilöz Otel hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. . |
![]() | Şikayeti Şikayet Et Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır. Kural Dışı Mesajlar: 1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar. |
![]() |
Kurumsal Üye Olun Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com |
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 3/ 10 (Kötü)
?
Calisan arkadas cok cana yakin cok saygililar,servis ve yemekler verdigimiz ücrete göre iyi..ama otelin sahibi olacak adam bes para etmez..insan yemek alirken gözleriyle hep takip ediyor kim nekadar daha nekadar alacak diye..yani suratsiz saygisiz bir adam.
Biz guzel bir hotel saniyorduk berbat gecirdik.. oglen aksam ayni yemek, kalan sosislerden borekler..kadinlar havuzu pis idi, animasyoncu bayanlar sadece orda oturup okey oynadilar...hic ilgi yokdu icecekleri bile alamiyorduk..soyleceksin ondan sonra veriyorlardi...deniz ise yuruyerek uzakdi....tatile geldik mahvettiler berbatmi berbat pis idi...aksamdan kalma cekirdekleri bile yerlerde geziyordu..garsonlar bile kibar nazikce degildi..musteri hizmetleri sifir sifir...
berbattı
BEN AİLEMLE ÜÇ YILDIR BU OTELE TATİLE GİDİYORUM DAHA ÖNCE İYİDİ AMA BU YIL HAYATIMIN EN KÖTÜ TATİLİNİ ZORUNLU YAPTIM ÇÜNKÜ PARAYI PEŞİN ALIYORLAR ŞİKAYET NEDENİM TAMAMEN HİJYENİG VE DAVRANIŞLA ALAKALIDIR YEMEKLERİ BERBATTI ODA TEMİZLİĞİ VE ÇRÇAFLAR BERBATTI ALLAH BİDAHA DÜŞÜRMESİN ÖLECEĞİMİ BİLSEM GİTMEM ÇÜNKÜ İNSANLARI KANDIRDIKLARINI ANLADIM KAHVALTIDA BİLE ÇAYI SINIRLI TUTTULAR BIRAKIN YEMEĞİ VERDİKLERİ HİZMETTEN DOLAYI HAKKETTİKLERİNE HELAL HAKKETMEDİKLERİNE HARAM EDİYORUM KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM SAKIN GİTMEYİN PARANIZI KAPTIRMAYIN
rezalet
bu kadar rezalet bir otel olamaz, sakın gitmeyin , giderseniz de , denizden geldiğinizde oda kum olursa temizlemezler , çarşafat çıkmayan leke olursa ücretini alırlarmış , yemek sakın yemeyin, kısacası parkta yatın daha iyi.
normal
yanlis anlasilmasin ama iki kez tatil yaptim cok güzel deildi ama cok kötüde deildi biz kendimizi cok rahat hissettik ve personelde cana yakindi bülent kardesimiz olsun, veysel olsun, yanilmiosam esra kardes ve patron bizden biri gibi yakindilar, mescitleri fena deil. ama mutlaka eksikleride vardir isallah kisa zamanda düzeltirler belki yakinda yine ziyaret ederiz , biz alistik ora.
YEMEKLER BERBATTI, HİZMET ZAYIF, KARŞILAMA DEVLET DAİRESİNDEN FARKSIZ, AYRICA ERKEK HAVUZUNUN KENARINDA , TESETTÜRLÜ BAYANLAR GAYET RAHAT UTURUYORLAR. BU NASIL UYGULAMA ANLAMADIM. AYRICA BU HİZMETE , BÖYLE FİYAT UYGUN DEĞİL, VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞI KESİNLİKLE BU DEĞİL.
Gittiğime pişman oldum
Ben 12.06.08 tarihinde Selva Turizm´den 05.08.2008 ve 10.08.2008 tarihleri arasinda Yesil Öz Otel den rezervasyon yaptim.
05.08.2008 sali günü Yesil Öz Otel`e Antalya saat 16:00 da 4 yetiskin 2 cocuk giris yaptik.Bizler Havuzun (Bay/Bayan) pis oldugunu gördük.Ayrica cevre düzenide hosumuza gitmedi.Aksam yemeginde ise hic bir organizasyonun olmadigini yemekhanenin sanki bir as evi gibi cok kalablik ve düzensiz oldugunu ayrica sira bize gelene kadar yemeklerin bittigini gördük.Memnuniyetsizligimizden dolayi otelden ayrilmak istedik . Bizi ikna etmeye calisan Bayan baktik ikna olmuyoruz , agresif sinirli tavirlar yapmaya basladi , ayrica nereden geldigini bilmedigimiz bazi erkek sahislar bizi korkutmaya calisip üstümüze yürüdüler bizde hemen oteli saat 20:30 da 05.08.2008 de terk ettik.Paramizida alamadik (684 euro).Ertesi günü hemen Selva Turizm Acentamizi aradik durumu söyledik .Birde Acentamizdan firca yedik Müdür bey bize yardimci olacagina benim tekrar otele gidip zabit tutturmami söyledi,ama ben tekrar otele gidemezdim cesaretim yoktu.
Biz butun sene calisip rahat ve huzurlu tatil yapmak icin ailemizle Almanyadan Türkiyeýe geliyoruz,ben ve ailem cok magdur olduk izinimiz tatsiz gecti cocuklarim butun sene güzel tatil gecireceklerine seviniyorlardi.
Ben böyle otellerin en agir sekilde cezalandirilmasini temenni ediyorum.