Hotel Şikayet Ana Sayfa İletişim

Otel şikayetleri

Otel şikayet sitemizde yazılan şikayetler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Şikayetleri okurken herkesin zevkinin, konfor anlayışının ve temizlik anlayışının farklı olduğunu unutmayın. Aynı şekilde başkasına pahalı gelen bir fiyat bir başka tatilciye ucuz gelebilir. Yorumları yazarken ve okurken bu hususları gözönünde bulundurun.

Tatilinizin nasıl geçtiğini hemen yazın. İnsanlarla deneyimlerinizi paylaşın.

En gerçekçi yorumları mutlaka okuyun Konum: , TR, Turkiye.
En iyi otel şikayet sitesi/span>. Sonuç: 9/ 10 En iyi otel şikayet sitesi

REKLAM: Web sitemize reklam vermek için info@hotelsikayet.com adresine email gönderin.

Otel Adı: Otel adının birazını giriniz

Son Gelen Şikayetler ve Yorumlar:


Otel: Merit Park Hotel
Bölge: Kıbrıs
Bu otele yorum yazmak için tıkla

rezalet
SAKIN MERİT PARK OTELİNE GİTMEYİN
2012 yılından beri MERİT OTELLERİ MÜŞTERİSİYİZ.
Bu yıl sekizinci yılımız ve tüm Merit otellerinde kalmış durumdayız.
Bu hafta da MERİT PARK otelinde sinir ve stres içerisinde çok kalitesiz bir biçimde tatilimizi tamamladık.
Bizim tatil grubumuz kalabalıktır 10 aile çocuk yok ortalama 20 kişiyiz.
İlk kez bu yıl olmak üzere az bir nüfus ile 14 kişi olarak 7 gece ve 8 gün olacak şekilde tatilimizi 4 ağustosta noktaladık.
Şikayetlerimi hemen yazıyorum:
-Sezonun ortasında Casino içerisinde tadilat var bildiğiniz inşaat!!!
diğer Merit oteline gidelim desek örneğin Cove ya da Royal gibi kardeş otellere oraya da shuttle yok taksi 40 lira yazıyor.
Bir de dönüş var tabi.
-Slotlardan 14 kişinin hepsi kaybetti.
Daha önce bu kadar zararla karşılaşmamıştık.
-1 hafta boyunca 1 tek gün ızgara et yedik (rosto, köfte gibi)
diğer günler tavuk pohaça, tavuk soslu, Çin usülü tavuk, tavuk haşlama, ciğer ızgara ve hakkaten Merite yakışmayan yiyecekler.
Hafta sonu, oyun müşterisi geldiği için ızgara et ve balık meze sunumları vardı ve o 2 gün güzeldi.
-Barda Ultra HD müşterisi olmamıza rağmen pek çok içkiye extra diye sunum yapılmadı (Dimple, Gold Label, Talisker gibi)
Yazdığım bu içkilerin hepsini MERİT PARK otelinde içiyorduk.
Hatta Dimple istedim extra deyince kızdım ver extrasını ödeyeceğim deyince dolaba baktı efendim elimizde kalmamış dedi:)
Meğer ellerinde ürün olmayınca extra diyorlarmış.
-Denizin ortasında 1 duba var ve o dubaya çıkmak için bir merdiven yok.
Bir hafta boyunca tüm müşteri hizmetleri ile ilgili kiminle görüştüysem hemen ilgileniyorum dendi ve masada kaldı.
En sonunda müdürden müthiş yanıt :efendim Merdiven gümrükte takıldı ama onay geldi bu hafta içi merdivenimizi bekliyoruz:))
Nasıl bir havuz merdiveni ise anlayamadım.
-Otel bir para kazanma olayına ilk daha katarak düğün törenleri organize ediyor.
Bunda sorun yok da beni ilgilendiren tarafı şu:
düğün merasimi olunca personel oraya kayıyor.
Hadi lobide 1 türk kahvesi söyle bakalım geliyormu????
tabi ki gelmiyor !
-Cumartesi günü sanatçı Soner Olgun geldi hadi izlemeye gidelim dedik meğer tüm yiyecekler extra imiş.
Orada da yüklü bir hesap verdik.
-Sonuç olarak bir daha asla ve asla MERİT PARK oteline gitmeyceğiz!!!!
Her gün bu şikayetlerden dolayı lobide kavga var yemin ediyorum.


%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Rixos Hotel Premium
Bölge: Belek
Bu otele yorum yazmak için tıkla

rixos belek
insanligin bittigini guvenlik gorevlisinden anladim yaziklar olsun wc kullanmaya bile musade etmwdiler

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Hotel Etap Altınel Assos
Bölge: Asos
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Rezalet
Assos Etap Altınel.... Rezalet bir yer, bakımsız ve hijyenden yoksun,

personel ilgisiz, yemekler çok kötü ve lezzetsiz, 3 günlük rezervasyon

ödemesini yakarak ertesi gün terk ettik. Müdür denen kişi mesnetsiz,

müşteri ile ilgilenmediği gibi ters cevap veren biri. Kesinlikle gitmeyin

asla tavsiye etmiyoruz.

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Didim Orchidea Hotel - Altınkum
Bölge: Didim - Altınkum
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Fevkelade
Mütevazi hoş hizmet iyi çalışanları çok iyi denize geldik ama havuz başı çok güzeldi denize kalabalığın içine gidesimiz gelmedi tavsiye ederim seneye gelecem

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Hotel Etap Altınel Assos
Bölge: Asos
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Rezalet
Assos Etap Altınel.... Rezalet bir yer, bakımsız ve hijyenden yoksun,

personel ilgisiz, yemekler çok kötü ve lezzetsiz, 3 günlük rezervasyon

ödemesini yakarak ertesi gün terk ettik. Müdür denen kişi mesnetsiz,

müşteri ile ilgilenmediği gibi ters cevap veren biri. Kesinlikle gitmeyin

asla tavsiye etmiyoruz.

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Euphoria Aegean Resort & Spa - Seferhisar
Bölge: İzmir
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Rezalet

11 haziran 2019 tarihinde otelinize 3 ağustos giriş 9 ağustos çıkışlı full seyahat turizm acentesinden rezerve ettirdik . istanbuldan iki çocuğum eşim ve ben yola çıktık. otele varmamıza 2 saat kala otel tarafından arandık . kaydımızın gözükmediği sistemsel hata olduğu ve gelsek dahi konaklama yapamayacağımızı bize bildirdiler. Fakat ödeme çekilmişti ikinci taksiti ödenmişti ailecek madur edildik . O tarihlere arkadaşlarımızda otelinizde konakladığı için bizde birlikte tatil yapmak istemiştik fakat çok güzel tıpış tıpış geri döndük o kadar yolu üzüntümüzde yanımıza kar kaldı . Başka otele yerleştirilebileceğimizi bildirdiler. Arkadaşlarımızı da aynı otele alırsanız olur dedik. bu sıcakta yol kenarında saatlerce bekledik olumlu haber gelmeyince ücret iadesi istedik yol masrafımızla acente hemen kabul etti . Teselli olarakta ekim ayında bedava selanik turu hediye ettiler. Bana ömür boyu bütün otellerinizde bedava konaklama imkanı sunduk deseler hayatta gitmem. Şikayetimi heryere yazıcam sosyal medyamda paylaşıcam herkes görsün ve okusun ona göre tercih etsin. Bizler paramızla rezil olduk başkaları olmasın . Umarım bu yazdıklarımı okuduğunuzda kurumunuzu ve çalıştığınız acenteleri düzeltmeniz adına bir adım olur .

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Sunhill Hotel
Bölge: Bodrum
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Fiyasko Gitmeyin
Otel konum olarak gümbet sahile biraz uzakta ve tepede yani plaja sıfır değil ve Kendine ait plajıda yok.

Denize girmek için plajda bulunan özel işletmelere şezlong şensiye için 30 ₺ para verip karşılığında 1 adet alkolsüz içecek içebiliyorsunuz.Yanlış anlamayın herşey dahil otel fakat denize gittiğinizde otel avantajlı durumda oluyor gerçi içkileride su gibi içilmiyor oda ayrı .

Odalar pis kokuyor temizlik için söylemezseniz 3 yada 4 günde bir temizleniyor.Yemekler iyi değil.Tabakları yıkanmış diye alıyorsunuz pis yağ içinde.Meyve olarak öğlen ve akşam hergün karpuz başka bir şey yok . İçecek alıcağım dediğiniz zaman sıraya girip almanız gerekiyor.Havuz kısmında bulunun bar özellikle fazla içilmesin diye üst katlara çıkartılmış havuz kenarında değil.

Yaşlı bebek ve çocuklu aileler için uygun değil her yer merdiven dolu bir nevi survivor yeri.Otel güvenliği yok yol geçen hanı gibi elini kolunu sallayan ötele giriyor .Gece ansızın odasıza hırsız bile girebilir.

Benim gibi paranızla rezil olmak istemiyorsanız iyi düşünün derim.
Bu arada Otel Yönetimde misafir mutluluğu diye bir kavramda yok.

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: TT Hotels Bodrum Imperial - imperial otel
Bölge: Bodrum
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Berbat


Berbat otel imperial
2019 Temmuzunda ailecek kaldık ve memnun kalmadık 1- otoparkı yok 2- yemekler berbat pişmemiş bir hafta boyunca hep birbirine benzer tatsız yemekler 3- tatlıları hiç sormayın rezaletti 4- otelin bulunduğu bölge çok esiyordu soğuktan denize çok az girebildik. Maalesef görevlilerden öğrendim ki sürekli esiyormuş paranızla rezil olmayın 5-aksam eğlencesi diye bir şey de yok






%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: Sun Star Beach Hotel
Bölge: Alanya
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Süperdi
Yorumların hepsini okudum çok abartıyorsunuz. Yemek çeşidi çok fazla herkesin yiyebileceği şey var. Personeller çok iyi davrandı hepsi Güler yüzlü idi bir sorunumuz olduğunda gece yardımcı oldular. Benim tek şikayetim Türk gecesinde animasyona katıldık Türk çok azdı Rus erkek bana sarkıntılık etti sarhoştu kimse yardım etmediler. Üstüme doğru gelince oranın kafesini işleten kişi önüme geçti uzaklaştırdı yanımda 2 kızım vardı çok korktular ağladılar güvenlik olmalıydı. Bunu düzeltmenizi arz ederim tekrar gelmeyi düşünüyorum. Her şey için teşekkür ederiz. Birde ben otobüsle geldim servis olayınız olsa daha iyi olur.

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum


Otel: 3S Beach Club Hotel
Bölge: Bodrum
Bu otele yorum yazmak için tıkla

Çok kötü
Berbat bir beach club. Hiç bu kadar pis suda yüzmemiştim. Müşterinin çocuğu sahilde büyük tuvaletini yaptı. Şezlonglar leş gibi.

%0 %0 %0
Katılıyorum Çekimserim Katılmıyorum



<< Önceki Şikayetler   46   Sonraki Şikayetler >>


Dikkat: Daha fazla otel şikayeti okumak için oteller içinde arama yapabilir yada bir bölge seçebilirsiniz...

Otel Adı: Otel adının birazını giriniz



Otel Şikayet Sitesi.