Ana Sayfa İletişim

Club Hotel Falcon Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler


Mesaj Yaz / Şikayet Et
Şikayetler Aşağıda. Sayfayı biraz aşağı kaydırın.

Şikayet Habercisi
Eğer Club Hotel Falcon hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. .
Şikayeti Şikayet Et
Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır.
Kural Dışı Mesajlar:
1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar.
Kurumsal Üye Olun
Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com

Club Hotel Falcon Konum: , Antalya, Turkiye.
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 2/ 10 (Kötü)

REZALET ÖTESİ
Ben böle bir hotel görmedim tek kelime ile berbat.Öncelikle personelinden başlamak istiyorum ilgi alaka hiç yok müşteriye davranış sitilleri o kadar kaba ve o kadar komik ler ki anlatamam insanı katıil bile edebilirler tatiliniz her an kabusa dönebilir.odalarda bir düzensizlik 5 gün boyunca aynı pike değişmesi söledik gene değişmesi odalarda üstün körü bir temizlik var hele koridorları siz düşünün 5 gün boyunca bir süpürge bile vurmadılar heryerde kırmızı mercimek vardı.giderkende hala duruyorlardı inanılmaz bişeydi yemeklerine gelince onlarda idare ederdi ama bir püf noktası vardı ki ,yemek yerken terlemek.evet klimaları var ama inanın soğutmuyor yemeğinizi hamamda yer gibi düşüneceksiniz.Bence sakın paranızı çöpe atmadan önce bu oteli seçtiyseniz hemen iptal edin bence antalyanın en kötü personeline sahip bir otel



CLUB HOTEL FALCON'da Minibarın Boş Olması Normalmiş sepol07
01.11.2008 akşamı Club Hotel Falcon'da konaklamak için arkadaşımla rezervasyonumuzu yaptık (oda no:2405). Akşam saatlerinde rezervasyona gidip işlemlerimiz yaptık. Odamıza gittiğimizde görevli odanın kapısını açamadı kart arızası varmış sonrasında bir anahtarla geldi kapıyı anahtarla açtı odaya girdiğimizde her şey normaldi.

Sonrasında klimayı açamadık rezervasyona bildirdik ancak görevli zahmet edip odaya gelmedi kendi çabalarımızla çözdük sorunu. Akşam uyumak için odamıza geldik ve uyuduk gece saat: 00:30 civarı susadım su almak için mini barı açtığımda minibarın boş olduğunu gördüm. Böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım, gecenin o saatinde su almak için nereye gideceğimi de bilmiyorum.

Sabah rezervasyona sorunu ilettiğimde durumun normal olduğunu söylediler. Bu kadarına da pes doğrusu bu otelin yöneticisi yetkilisi lütfen biri açıklasın mini barın boş olması normal mi. Ben paramı ödüyorsam hizmetimi de sonuna kadar almak en doğal hakkım.**






Kötü Tatil
25 temmuz-28 temmuz 08 tarihleri arasında bu otelde tatil yapma hatasına düştüm. ama yinede tarafsız olarak oteli anlatmaya çalışacağım. bir kere bu otelde cuma, cumartesi ve pazar akşamı kaldım ve 3 gecede de düğün vardı. hatta cumartesi günü 2 düğün vardı. akşamlarımız kezban yenge, ankaralı turgut şarkılarıyla mahvoldu. otel yetkililerine sorduğumda buranın şehir içi oteli olduğunu ve bu tür düğünlerin gayet normal olduğu gibi bir yanıt aldım. ayrıca bu otele dışarıdan müşteride alıyorlar ve bu müşteriler sezonluk olarak belirli bir para ödeyip otelden gündüz yararlanabiliyorlar. yani siz ailenizle tatil yaparken dışarıdan alakasız kişilerde aynı anda sizinle tatil yapabiliyor.
yiyecek ve içeceklere gelirsek, bira marmara 34, meyve suyu yok, onun yerine limonata vari meyve suları var, onlarda içilmiyor. akşam yemek saatinde kola, fanta, gazoz vesaire soğuk içecekler için sıraya giriyorsunuz. şarap almak istediğinizde 30 derecede sunuluyor, yani sıcaklık kaygısı yok. gözleme servisi 2-3 saat ama yarım saatte bitiyor. Animatörler herkesin içinde el kol hareketi yapabilecek kadar rahat, adeta otel kendilerininmiş gibi hareket etmekteler. Odalardaki klimalar ve buzdolabı kendini soğutuyor. Otel yetkililerine sorduğumuzda ise evet maalesef soğutma kapasitesi bu şekilde diyorlar. Havuza ve denize 7.30’dan sonra girilmiyor, bunu da dipnot olarak düşmekte fayda var. Ayrıca resimlerdeki gibi büyük bir otel olduğunu zannederseniz de benim gibi yanılırsınız.




Tek kelime ile rezalet..
27-08-2008 tarihinde bir eğitim toplantısı için gittiğim antalya'da önceden rezervasyonlu olarak bu otelde kaldım. toplantım başka otelde idi. bu otelde geçirdiğim vakit ise gece 11:00 (uçaktan iniş ve otele gidiş)ile ertesi gün öğlen arasındaydı. değişik standartta birçok tesiste konaklamama ve değişik durumlara alışık olmama rağmen burası gerçekten kötü idi.

Odada saç kurutma makinası ve şampuna yoktu. minbara iki üç parça ikram diye birşeyler koymuşlar ama sıcacıktı. dolabın arkasına baktığımda fişin çekik olduğunu gördüm. havlular, çarşaflar, yastık kılıfları yıkanmış ama hepsi de leke içindeydi. otel kordidorları akşam pisilik içindeydi (bardaklar, peçeteler yerlerde. oda o kadar küçüktü ki giyinip soyunmak için manevra yapmak gerekiyordu. yatağa değişik bir pozisyon aldırabilir miyim diye kenara doğru çekmek istediğimde yatağın altından bir sürü pislik çıktı. (eski kağıtlar vs)sonuçta otelden check out yapıp başka bir otele gitmek için taksiye bindiğimde de taksi şoförü (otelin hemen yanındaki durak taksisi) bu otelden benzer şikayetleri sık sık duyduklarını ifade ettiler. kimsenin ekmeği ile oynamak ve haksızlık da etmek istemem ama bu otel gerçekten o yıldızları hak etmiyor. burada yazdıklarımın aynısını da bizzat çıkarken resepsiyona ilettim. onlar da oadayı bir de biz kontrol edelim dediler.



Başka yer baksanız iyi olur 24.09.2008 Sezon: 2007
Ben arkadaşımla beraber 2007 ekim ayında bu otelde 1 hafta kaldım. malesef otelde temizliğe önem verilmiyo resepsiyon bir facia kapyı odanızın kapısını açmanız için kart veriliyo ama açmıyo. dahası başka kart almak için 2 saat bekliyosunuz. daha ilk gün odamızda ishirahat halindeyken kapıya vurmadan içeriye dalan bir otel görevlisi içerde kaç kişiyiz diye baktı ve çıktı. daha kötüsü de var içinde restarantın içinde yemek yenirken kediler ordan oraya koşturuyo zehir bir tatil di denize girmeniz çok zor zaten yemeklerde kötüydü bence kesinlikle gidilmiyecek bir otel.





Hiç Tavsiye Etmem GÖKSUN DÜZCÜKOĞLU


Eşimle birlikte Ağustosta 1 hafta oteldeydik. Yemekler berbat, çeşit az, birde yemeğimizden kurt çıkması mükemmeldi yani...Buradaki resimlerin bazılarının gerçekle alakası yok ve birde havuz burada göründüğü gibi büyük değil küçük ve pis. Hiç temizlenmiyor galiba. İçeceklerde hayal kırıklığı, arkadaşımızın biri 20 bardak viski - kola içti, inanırmısınız su içse daha çok sarhoş olurdu, birada aynı yine. Daha aklıma gelmeyen bir sürü eksiklik ve berbatlık. Üzülmek istemiyorsanız gitmeyin derim...







Kötü Tatil 11.08.2008 Sezon: 2008
25 temmuz-28 temmuz 08 tarihleri arasında bu otelde tatil yapma hatasına düştüm. ama yinede tarafsız olarak oteli anlatmaya çalışacağım. bir kere bu otelde cuma, cumartesi ve pazar akşamı kaldım ve 3 gecede de düğün vardı. hatta cumartesi günü 2 düğün vardı. akşamlarımız kezban yenge, ankaralı turgut şarkılarıyla mahvoldu. otel yetkililerine sorduğumda buranın şehir içi oteli olduğunu ve bu tür düğünlerin gayet normal olduğu gibi bir yanıt aldım. ayrıca bu otele dışarıdan müşteride alıyorlar ve bu müşteriler sezonluk olarak belirli bir para ödeyip otelden gündüz yararlanabiliyorlar. yani siz ailenizle tatil yaparken dışarıdan alakasız kişilerde aynı anda sizinle tatil yapabiliyor.
yiyecek ve içeceklere gelirsek, bira marmara 34, meyve suyu yok, onun yerine limonata vari meyve suları var, onlarda içilmiyor. akşam yemek saatinde kola, fanta, gazoz vesaire soğuk içecekler için sıraya giriyorsunuz. şarap almak istediğinizde 30 derecede sunuluyor, yani sıcaklık kaygısı yok. gözleme servisi 2-3 saat ama yarım saatte bitiyor. Animatörler herkesin içinde el kol hareketi yapabilecek kadar rahat, adeta otel kendilerininmiş gibi hareket etmekteler. Odalardaki klimalar ve buzdolabı kendini soğutuyor. Otel yetkililerine sorduğumuzda ise evet maalesef soğutma kapasitesi bu şekilde diyorlar. Havuza ve denize 7.30’dan sonra girilmiyor, bunu da dipnot olarak düşmekte fayda var. Ayrıca resimlerdeki gibi büyük bir otel olduğunu zannederseniz de benim gibi yanılırsınız.





bende tavsiye etmek isterdm ama malesefff 05.09.2008 Sezon: 2008
Otele gideli daha 1 hafta oldu sabah 11'de oradaydık otele gittiğimzde yemek verilmedi saatin 2 olmasını bekledik ve saat 2'ye kadar aç kaldık odamıza girdiğimzde ise çarşaflar eski yırtıktı saç kurutma makinesi bozuk buzdolabı bozuk bildirmemize rağmen hemn yapılmadı. ve akşam yapabiliceğiniz tek şey animasyon izlemek oda sadece 1,30 saat sürüyo 10'da fln bitio 12'de ise çok ufak bi discosu var o açılıo onun haricinde akşamları yapabiliceğinz bişi yok ve cuma c.tesi pazar düğünler oluo animasyon iptal denizi ise atlamalı resmlerde görüldüğü gibi çok fasla yüzme bilmeyen giremez ve denizi hep kayalık onun haricinde otelin tanıtım resmlerinde olan dnlenme çimenlk yerleri gitar çalınan yer yok ve eve dönüş sırasında otelin yemeklerinden çok kişinin zehrlendiğini duyduk allahtan bis çoğunlukla dışardaydık bize bişi olmadı arkadaşlar bu otele bu kadar para verceğinize başka bi yere gidip hem ucuz bi tatil yapabilrsnz hemde gttiğinz yerden memnun kalırsınz hiç güsel bi otel deil gidersenz sizde anlarsınz... inanmayanlar gttklernde görüceklerdir...!!!





<< Önceki Şikayetler   Sayfa: 7   Sonraki Şikayetler (Sayfa:8) >>
Şikayet Et