Ana Sayfa İletişim

Club & Hotel Nena Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler


Mesaj Yaz / Şikayet Et
Şikayetler Aşağıda. Sayfayı biraz aşağı kaydırın.

Şikayet Habercisi
Eğer Club & Hotel Nena hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. .
Şikayeti Şikayet Et
Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır.
Kural Dışı Mesajlar:
1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar.
Kurumsal Üye Olun
Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com

Club & Hotel Nena Konum: , Side, Turkiye.
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 4/ 10 (Kötü)

Süper
Şu anda halen tatilim devam ediyor,diğer yorumları dikkate almayın gerçek ve canlı eleştiri yapıyorum,yemekler süper,kesinlikle aç kalmazsınız,personel sıksık toplantıda yanlış veya eksiklilerini gidermek için,yöneticiler ilgili,alan yeşillik ve denize sıfır,çocuklar için çok seçenek var,oda hizmeti on numara resepsiyonu aradığınızda istek ve t,aleplerınız beklemeksizin yerine gelıyor,anımasyon fena değil,türk kahvesi ücretsiz,ben bır çok otelde ücret alındığını biliyorum üstelik kumda ve bakır cezvede yapılıyor,denizin içi çakıllı kumsalı güzel,ideal bir tatıl yeri benım 2. Gelişim samimiyetle yazıyorum pişman olmazssınız



normal
Mrb sevdiğim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmek istedik. otel güzel yeşillik. doğa olarak çok güzel bir otel fakat restaurant'ta bebek masası bulma çok zor buldugunda üstü altı çalışmaz pislik icinde (üst restaurant için tabiki)animatör arkadaşlar çok ilgililer.sayın gece müdürü bize gece oğlum için mama ve süt konusunda çok yardımcı oldular.cevremdeki insanlar tavsiye edebileceğim bir otel geğil.



BERBAT ÖTESİ
CLUB NENA ' ya gidicek olanlar yada gitmeyi düşünenler bu yazımı okuduktan sonra bir daha düşünsünler.Ben 8 ağustos ve 15 ağustos arası yıl 2014 ' de gittim .. Ve gittiğim en berbat otellerden biriydi..Diğer yorumları okuyup aldanıp gitmenizi kesinlikle tavsiye etmem..Böyle bir pinti otel daha hayatınızda göremezsiniz...Öncelikle İskelede denize girmek istiyorsanız su ve diğer içeceklerin hepsi ücretli , otelin içinden alıp denize kadar kendiniz götürmek zorunda kalıyorsunuz...Otelde mayonez yok , nedenini sordum bozuluyormuş diğer otellerde nasıl bozulmuyorsa artık..Otelde Kürdan yok..Su her an bitebiliyor ve susuz kalabiliyorsunuz.Böyle bir sıcakta otelde soğuk su bulmanız piyango çıkarsa bir ihtimal.Yemekleri berbat ötesi ve çeşit çok az.Servisleri çok kötü 10 kişi çalışcak yerde 3-4 kişi çalıştırıldığından çalışanları suçu yok..Yemeklerde çok sıra oluyor ve gelene kadar acınızdan ölebilisiniz..Yemek bitiyor ve size kalmazsa cevapları yok kalmadı oluyor.Böyle cevapları ilk defa bu otelde görüyorum..Adamlar lobide çoğu zaman klima bile çalıştırmıyorlar.Kapıları açık tutup rüzgarın esmesini bekliyorlar sanırım...Verdiği parayı hiç bir şekilde hak etmiyor..Bu otele gidipte beğenen varsa ciddi anlamda hiç güzel otel görmemiş demektir..Mevki olarak güzel resimlerden çok beğenebilirsiniz.Ben neden bu otele gittim geç kaldım hiç bir otelde yer yoktu..Bu sitedeki yorumlara aldandım ve resimlere aldandım..Günler bitsin diye dua ettiğim tek oteldir..Saat 10 da animasyon bitiyor..Animasyonları sıfır.Kısaca Rezil olmak istemiyorsanız GİTMEYİN GİTMEYİN ..! Peki hangi otele gitmeliyim diyorsanız 5 kere üst üste gittiğim SUENO oteli tavsiye ederim..Gidipte beğenmeyenini görmedim..Bu otel ile fiyat oalrak çok az bir fark var..Ben yer olsa Sueno gidicektim..Para verseler gitmeyeceğim tek OTEL CLUB Nena Saygılar.



denizi cok çakıllı ve derinligi hemen basladıgı icin denize girerken ve cıkarken oturup düsündük..türk gecesi tam bir faciaydi türk gecesi dediler ama biz yanlis anladik galiba cünkü rus gecesi gibiydi(!) bizi anlatan o kadar sey varken sadece bir kac özgü yemegimizle gecistirmek haksızlıktı.geldigimizde odamiz temizlenmemisti ve o halde anahtar verilmisti. ama resepsiyonda bizi cok bekletmemeleri iyiydi.resepsiyonun terası hostu(hamak ve bahçesiyle).taze sıkma meyve suları ücretsiz olmalıydi ve internet ücretsiz olması gerek. yemekler fena degildi ac kalma gibi bir sorunumuz olmadı.



iyi
2014'TE haziran aynıda otelinizde HER ŞEY HARİKAYDI fakat çocuklar için biraz daha eğlenceli aktiviteler olsaydı daha iyi olabilirdi ve yemekler harikaydı ama çeşitleri daha fazla olabilirdi ve en büyük konu animasyonun düzenlediği türk gecesi TAM BERBAT:(




kutlarım iyi hizmet aldık ama bir türk vatandaşı olduğuma nazaran türk gecesindeki animasyonun foklor gösterisini dansçılar hep çocuk ve ayrıca yörelerimizin oyunlarını bilmeyerek dans ediyorlar



Biz geçen sene gittik ikinci defa gittiğimiz için iyi bir oda verildi yemekler harikaydı havuzlar tertemizdi akşam eğlenceleri farkliydi hergün animasyon olmuyordu ama gayet iyiydi biz çoook beğendik beyenmeyenler ise yemekler aynı diye şikayet ediyo hergün hepsindenmi yiyorsun tadına bak işte ayrıca bu bir otel tabikide sıra olucak biz gittiğimizde Türk kompseti vardı tavsiye ederim



verdiğiniz paraya deymez
2012 de ağustos ayında ailemle (4 kişi)birlikte gittik.Garsonlar resmen ayrımcılık yapıyorlar bir soru sorduğunda yüzüne ters ters bakıyolar ama yabancılar sorduğunda gülücük atıyolar işletmecileride duyduğuma göre bi anne ile kızı yönetiyormuş.Her gün aynı yemekler çıkıyor ama sebze meyvelerini kendi yetiştiriyorlar.benim görüşlerim 10 üzerinden:
-yemek=2
-oda =5
-servis=1
-plaj ve havuz (plaj çok dalgalı çakıl kum karışık)=4 genel olarak tavsiye etmem ve plajda balıklar ayağınızı kemiriyor resmen.




<< Önceki Şikayetler   Sayfa: 4   Sonraki Şikayetler (Sayfa:5) >>
Şikayet Et