Caprice Palace Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler
![]() | Şikayet Habercisi Eğer Caprice Palace hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. . |
![]() | Şikayeti Şikayet Et Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır. Kural Dışı Mesajlar: 1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar. |
![]() |
Kurumsal Üye Olun Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com |
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 5/ 10 Fena Değil
siyaset yorumu burada yok
terbiyesiz adam burası siyaset meydanımı?.......git o paçavra gazete reklamını o haşemacıların arasında yap.....burası otel değerlendirme sitesi?......madem bu kadar dindarsın ne işin var beş yıldızlı deniz kenarındaki yazlık otelde?.....git arabistan da gez.
HÜRRIYET MILLIYET RADIKAL POSTA ...... bunlar girsin Türkiyenin en gercek gazetesi girmesin böyle sacmalik mi olur.
ayip denilen bir sey var. derhal bu sacmaligi durdurmalari lazim.saten cingeneleri doldurmuslar hotele.ZAMAN gibi gazeteler sayesinde bu günlere gelebildik.
HİÇ MEMNUN DEĞİLİM
BİRDAHA KESİNLİKLE GİTMEM.ZAMAN GAZETESİ ABONESİYİM.ZAMAN BURAYA GİREMEZ DİYE YAZIYI OKUYUNCA ŞOK OLDUM.BÖYLE BİR ŞEY KURUMLAR ARASI ÇÖZÜLMELİ.ÇÖZÜLMEZSE DE BİRİLERİ BU İŞTEN ZARARLI ÇIKAR.BUDA ZAMAN OLMAZ TABİ.YAZILANLARI OKUYUNCA BÖYLE BİRŞEYİN OL(A)MAYACAĞINDAN ADIM GİBİ EMİNİM.BENCE KENDİNİLERİNİ YIPRATIYORLAR.BU YERLERE NASIL GELDİKLERİNİ HANGİ MEDYA İLE TANINDIKLARINI UNUTUYORLAR....
fena değildi
devir ekonomi devri demişler adamlar uygulamaya geçmiş
otele 3. gidişimizdi..eskiye göre yemekler daha lezzetli..amaaa banyo ve wc hiç de hijyenik değil ayrıca çok havasız
keza havuzlar da öyle..odalarda çay kahve bırakmamışlar peçete bile yoktu..ama ödediğimiz paraya göre hiç de
fena bir tatil değildi..ama çok daha iyileri var buna inanin arkadaşlar
hala masadaki çelik sürahiye bi anlam veremedim:)
başta iyiydi
caprice yeni açıldığından beri 2008e kadar ara ara gittim çok beğendim..hatta balayımı şubatta olmasına rağmen orda geçirdim ve yinede sezon dışı olduğu halde iyiydi.fakat bence muhafazakar kesime hitap eden iyi otellerden biri oldukları düşüncesine fazla kaptırmışlar kendilerini sanırım.iyi bir otele uygunluğu sadece fiyatları olsa gerek.eğer rahat bir yaşayış tarzına sahip olsaydık,caprice ve benzeri otellere verdiğimiz fiyatlara çok tanınmış lüks otellerde konaklayabilirdik.bizim istediğimiz hizmeti,hijyeni,konforu veremiyorsa bu fiyatları düşürmeleri lazım.bu resmen muhafazakarları sömürmek.resmen bu oteller size tatil ya çok pahalı ama vasat yada yok diyorlar.lütfen adaletli olun.çok para alıyorsanızda çok iyi hizmet ve konfor vermeniz lazım.
Zaman harcamaya değmez
Caprice palace Didim; İkinci veya 3. Sınıf bır otel ayarında parası ise 5yıldızlı ayarında. Hizmet kalitesi çok kötü. Tatile değilde sanki iliğe dağıtılan bir yerden iliğe almaya gelmiş muamelesi görüyorsunuz. Su günlerde Suriye sınır kampındaki gıbi yemek çıkıyor, lezzeti belki daha geri. Neyse kısacası hiç bir seyine değmez. Ben tüm cevreme bunu anlatırım. Bu tür diğer yerlerde aşağı yukarı aynı. Ortada bir talep var, verilen hizmetin önemi yok düşüncesinde bu işletme sahipleri. Umudum diğer sermaye gruplarının bu alana yönelmeleri.
HARIKA
ÇOK GÜZELDİ O KADAR PARAYA ÇOK BİLE BEN UMDUĞUMDAN FAZLASINI BULDUM HERKES KENDİ HALİNDE İNSANLARDILAR
burnumuzdan geldi hepimiz hastalandık.
3 ayrı aile (3 bacanak) olarak 2010-2013 yılları arasında 4 yıllık paket satın aldık. 2010 yılında altyapı olarak bazı sıkıntılar olsa da güzel ve sorunsuz bir tatil geçirdik. 2011 yılında 3-10 haziran arası 3 aile (6 büyük 6 çocuk) tatil yaptık. daha tatilin 2. gününde çocuklar kusmaya ve hastalanmaya başladı. tatilden geleli 5 gün oldu hala hastanelerdeyiz. benim kulaklarım iltihaplandı. hanım ateşlendi. her iki kızım da kusmaya başladı ateşlendiler ve baş dönmesi var. ailecek hepimiz döküldük. diğer 2 aile de aynı durumda. gittiğimiz doktor bile dalgasını geçti. o otelin adını söyleyin de biz gitmeyelim dediler. biz tatil sırasında önemsemedik ama sonra neden boyle oldu diye düşündüğümüzde farkettik. havuzların, özellikle kapalı havuz ile termal havuzların suyu değiştirilmiyor. en azından bir önceki sene olduğu gibi taşırılmıyor. yüzlerce kişi aynı havuzu kullanıyor. havuza gireceklere duş kontrolü yapılmıyor. herkes terli ve pis haliyle havuza termale giriyor kontrol yok. çocuk havuzlarının yüzde kaçı su kaçı çiş belli değil. iyi gelsin diye termal havuza girdik mikrop kapıp hastalanıp geldik. biz bu sezonu böyle geçirdik önümüzdeki sezonları satmayı düşünüyoruz. siz giderseniz uyarın ve dikkat edin derim.