Ana Sayfa İletişim

Pine Bay Holiday Resort, Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler


Mesaj Yaz / Şikayet Et
Şikayetler Aşağıda. Sayfayı biraz aşağı kaydırın.

Şikayet Habercisi
Eğer Pine Bay Holiday Resort, hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. .
Şikayeti Şikayet Et
Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır.
Kural Dışı Mesajlar:
1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar.
Kurumsal Üye Olun
Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com

Pine Bay Holiday Resort, Konum: , Kuşadası, Turkiye.
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 3/ 10 (Kötü)

BERBAT ÖTESİ
öncelikle odaya alınışımız saat 15,00 civarı idi. hemde otel çeyrek kapasıtede olmasına rağmen. otel çok eskimiş, bakımsız ve pis idi. oda daki halı berbattı. kokuyordu ve çok lekeli ve kirli idi. kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor. banyo da duşa kabin sökülmüş 1 panel cam bırakılmış, duş alırken banyo zemini öyle bir su ile doluyor ki koridor halısına kadar gidiyor.odada klima sistemi eski olduğundan şapır şapır terliyorsunuz. gelelim yemeklere, hayatımda gördüğüm ve yemeye çalıştığım en kötü ve kalitesiz yemeklerdi. çoğunlukla aç kaldık. çeşit diye bir şey yok. tavuk ağırlıklı hep tekrar aynı yemekler sunuluyor.personel gayretlı fakat yetersiz hem sayı hemde eğitim olarak. İçecekler de berbat sifon içecekler ya çok tatlı yada gazsız olarak servis ediliyor. Bazen de ana yemek salonunda yemek esnasında ( 3 günde 3 kez oldu.) makine bozuldu, sudan başka birşey veremiyoruz diyorlar. Barlar felaket (sunset bar hariç) sütlü kahve istiyorsun sade veriliyor, sprite istiyorsun soda veriliyor, içecek kalitesi berbat bu arada.aqua park kısmında bar açık fakat alkol yok.havuz var bar yok . içecek için dağın aşağısna ( yakl. 100 m.) inip, içecek almanız gerekiyor. pastane diye bir şeyden bahsediliyor kansept açıklamasında, küçücük bir tezgah toplam 4 çeşit uydurma kurabiye veriliyor. Gözleme verilmiyor kapatılmış. anfi tiyatroda inşaat sürüyor (tam sezonda). Hayatında ilk defa havuz kenarında şezlonklarda şemsiye yok. insanlar güneşten yanmamak için devamlı ağaç dalı arıyor. bazı şezlonkların üzerinde sabit güneş koruyucuları yapılmış fakat hiçbir işe yaramıyor. İncecik uygun olmayan ucuk kumaş güneş ışığının yüzde 90 ını geçiriyor. Özetlersek, 25. evlilik yıldönümü için gittiğimiz bu otel ultra herşey dahil konseptının % 25 ini dahil hak etmiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.



Rezalet

Otelde ne yiyecek doğru düzgün bir şey bulabildik ne de oturmaya yer. Odalar kötü, klimalar doğru düzgün çalışmıyor. Garson hizmeti sıfır. Aç kaldık, masalar saatlerce temizlenmiyor. Sosyal mesafe ve dezenfeksiyon hiç yok. Bir tabak makarna almak için yarım saat sıra bekleniyor.
Garson ve şeflerden birşey istemeye korkarsınız



iyi
Ağustos ayında konakladık 2 aile çocuklu otel genel anlamda yemekler gayet iyi aç kalma dışrdan yemek yeme vs imkansız yemek inanılmaz bol hatta israf var fakat aç gözlü insanımız 2 şer tane yerine koca tabağı doldurmayı seçince sıra oluyor odalar aile odasında kaldık gayet iyi ilgililer temizlik her gün yapıldığı mini bar dolduruldu deniz mesafe var ama deiz kenarında yukarı çıkmak istemiyorsunuz yeme içme sınırsız pidesinden aklınız ne gelirse herşeyi sahile indirmişler zaten inen bir daha çıkmıyor animasyon güzel ben anlamıyorum şikayet yazanlar daha ne istiyor keşke otel fiyatları artmasaydı bu senede oraya gide bilsem sadce alan çok geniş denzi yürüyüş mesafesi sizi yorar o kadar başka söylenen herşey alakasız saygılar



Dolandirildim calisandan
Sahil barda calisan Chefiniz Seref, sizin hoteli kötüleyerek kendi durumunu Acilandirdi. Hotel parami ödemiyor, yani masimi, ve bu yüzden aylik giderim kilitlendi, "calisan araba dedi" bende iyi niyetimce inanip kandim ve bu isciniz benim iyi niyetimden faydalanip beni dolandirdi. Borc verdim, ve aninda ben Hotelden ayrilir ayrilmaz beni engelledi.



berbat
Yazilan tum kötü yorumlara katılıyorum! Aquapark kaydırak bozuk oldugundan cocugumun sırtını rendeledi. Başka cocuklarda da aynı yaralar mevcuddu, şikayetlerimize ragmen kaydıragı durdurmadılar.



Rezalet ötesi
Bu otel gerçek anlamda 5 yıldız değil
Garsonları inanılmayacak kadar küstah ve seni yalancı konumuna sokuyor
Eğer ki Türkseniz tavsiye etmiyorum ayrımcılık var
Benim rezerve masama 3 kurusa baskasını oturtan garsonlar gördüm
Yemek sırası zaten anlatılmaz akşam yemeği için boş masa bulmak imkansız. Hijyen eksik plajda yer bulmak için Askeri kampı gibi sabah 5 de kalkıyorum stres atmak yerine stres oluyorsunuz
Özel restoranda yer ayırtmak istiyorsunuz çıkış tarihinize göre yer ayarlanıyor
Biz şahsen yemeklerimizi dışarda yedik ve yabancılardan daha fazla para ödememize rağmen
Tek hoşuma giden Baristalar
Bu yorumlara yazarken sineklerde heryerimi yedi
Ben önceden şikayetleri okumadan yer ayrtttım hata yaptım umarım siz yapmazsınız



Gittiğime gerçekten pişmanım birdaha kesinlikle bu hotele gelmem sebebini merak edenlere yazmaya kalmasam buraya sığınmaz odalar. Oda değil pansiyon rudubet küf leş gibi içiçekler hepsi olkolsüz çok berbat bir hotel



Berbat ve yorucu
Merhaba, öncelikle bu yorumu yazmamdaki amacim insanlarin bir yil boyunca ödemeye ugrasip buraya gelipte rezilliklik cekmemeleri icindir, tesisi yada kisileri karalamak gibi bi amacim yoktur acikcadi umrumdada degiller.

Tesis cok genis bir orman icerisine kurulmus sahili cok genis ve guzel fakat tam olarak bir yamaç uzerine insa edilmis odalar ile sahil arasi yuruyerek 15 dakikadan fazla suruyor ve bir ring bulunmuyor , yaninizda benim gibi bebek varsa o bebek arabasi butun bir tatil size eziyet oluyor. Sahile yada havuza indiginizde asla odaya donmek istemiyorsunuz cunku dimdik bir yokus cik cik bitmiyor. Restorantlarda hemen hemen tesisin ortasinda ancak oradanda klup odalarina gitmek icin les gibi terleyip o dimdik yokuslari tirmanmaniz gerekiyor.

Otel cok vadat durumda heryer dokuluyor , odadaki klozetler 10 yillik rahat var kapak gercekten sapsari abartmiyorum beyaz yerler les , beyaz havluyla yerleri sileyim dedim havlu kapkara oldu tabi herkesin temizlik anlayisi farkli.

Bugun tesiste 3.gunum malesef 3 gun daha buradayim ayaklarim yokus surekli yokus cikip inmekten yara olmus durumda artik ayak bileklerim zonkluyor.

Dinlenip tatil yapmaya geldigimiz bu otelden yorgun ve kacarcasina cikacagiz buna artik eminim giden parama uzuluyorum. Otel ucuzda degil yani hani ucuz olur ucuz etin yahnisi mantigi dersin yok arkadas gunlugu 500 lira nerdeyse .ben hic memnun kalmadim kimseyede tavsiye etmiyorum.



  Sayfa: 1   Sonraki Şikayetler (Sayfa:2) >>

Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası

Çamlimanı Mevkii
Kusadasi
Turkey

Şikayet Et